vineri, 11 octombrie 2013

Esenta prieteniei dintre barbati

     Chintesenta prieteniei intre barbati se rezuma la 2 cuvinte. 2 cuvinte, 8 litere…pare putin,dar reprezinta atat de mult pentru noi. Prin cuvintele astea 2 reusim cu usurinta sa ne dam seama cine ne este prieten si cine tine cu adevarat la noi. Nu, nu e “te iubesc”, e “sugi pula”.

     Injuraturile la noi sunt singura cale prin care ne putem exprima sentimentele ramanand in continuare barbati. Daca cel mai bun prieten al tau s-a imbracat bine, si nu ii spui ca e homosexual atunci se va simtii prost. Gandeste-te asa. Cum s-ar simtii o femeie daca s-ar aranja ore in sir si nu ar primii nici un compliment. Jignirea este singurul compliment ce i-l poti face unui prieten bun, asa ca nu fii nesimtit si data viitoare cand isi cumpara pantofi noi…intreaba-l “daca aveau si de baieti”

     Injuraturiile sunt un semn de apropiere, cu cat esti prieten mai bun cu cineva cu atat “o futi pe ma-sa mai des”. Asa ne dam noi seama care ne sunt prietenii adevarati.  Daca ma deranjeaza cand ma injuri inseamna ca inca nu te consider prieten, iar daca nu ma afecteaza, deja nu mai esti doar o cunostiinta, esti ceva mai mult. E foarte simplu.

     Uitati-va si voi in jur. Barbatii care nu injura nu au prieteni, si nu e din cauza ca is insociabili si alte caracterizari idioate. E din cauza ca nici un barbat nu accepta sa fie intr-o relatie de prietenie cu un alt barbat daca acesta nu ii zice de "bine" la un moment dat. Si e logica treaba. Adica daca tu i-ai zice prietenei tale "te iubesc".. si dupa 2-3 luni ea tot nu ti-ar raspunde cu "si eu"..ai mai sta cu ea? Asa si noi, cand  zicem "sa sugi pula" asteptam un raspuns pe masura nu un cacat pretentios de genu: "foarte matur ba..."

    


2 comentarii: