joi, 3 octombrie 2013

Viata de student

Ora 14.10,soare,curs de programarea calculatoarelor. Nu știu foarte multa informatica dar momentan învățăm ce face tastatura... M-am plictisit de desenat cacaturi, asa ca descriu în timp real mediul înconjurător. Cunosc puțini oameni asa ca voi încerca să le creez o descriere imaginara celor pe care nu îi cunosc.      
Cu 2 rânduri mai în fata sta Andrei. Andrei are 6 degete la piciorul stâng. Acest aparent dezavantaj biologic nu l-a descurajat pe Andrei acesta începând de mic sa practice înotul. Așadar o bătaie de a lui Andrei este cu 25 la suta mai eficienta decât a unui inotator olimpic. Motivul pentru care Andrei nu reprezinta România la mondialele de natație este faptul ca, deși disloca cu 25 la suta mai multa apa într-o bătaie, o face doar cu piciorul stâng, așadar acesta nu poate sa înoate decât în cerc.
Melchior. Melchior s-a născut cu 3 sfarcuri. Unul pe frunte. De asta poarta mereu căciulă. În fata lui Melchior sta Iisus. Iisus e ateu.
Andreea, coleg lui Iisus este campioana națională la smirgluit lemn. De mica lucra alături de tatăl sau, Noe, la fabrica sa de cherestea. De ziua ei, Andreea a primit 100 metrii liniari de șmirghel.
Prietena cea mai bun a Andreei, Anita are bratele extraordinar de tonifiate. Ea este campioana în satul ei la spart nuci și deține recordul guiness, spărgând 118 nuci, într-un minut.

2 comentarii: